Офіційний сайт Управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації
  
 
  Вітаємо на порталі освітян!
Головна Керівництво Підрозділи РУО Фотогалерея Архів новин

    Освітня мережа
  

    Доступ до публічної інформації
Нова українська школа
План роботи РУО
Публічні закупівлі
Охорона праці
Культура безпеки життєдіяльності
ЗНО/ДПА
МАН "Дослідник", олімпіади, конкурси
Інклюзивно ресурсний центр №10
Учитель року - 2024
Оперативна інформація
Школа батьківства
Методично-інформаційний навігатор
Профспілка
Бюджет
Запобігання корупції
    Калькулятор NPV

    Вакансії
    Звернення громадян

    Банери

    Вхід для користувачів
Логін:    
Пароль:    
   


    Контакти:
Поштова адреса:
04119, м.Київ,
вул. Зоологічна, 6-а,

Тел.: +38(044) 489-02-50
email: priyom@shevruo.gov.ua

Мала Академія Наук

Сучасні заклади освіти

Про закріплення за закладами дошкільної та загальної середньої освіти Шевченківського району міста Києва територій обслуговування у 2024/2025 навчальному році

Календар знаменних та пам\'ятних дат на 2023/2024 навчальний рік

Офіційний портал органів виконавчої влади України

Дія. Цифрова Освіта

Всеукраїнська школа онлайн для 5-11 класів

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Національна дитяча гаряча лінія

Нова українська школа

Офіційний веб-портал Київської міської влади

Шевченківська районна у м. Києві рада та адміністрація

Портал новин освіти міста Києва







03/05/2022  |  Миючі та чистячі засоби для закладів загальної середньої освіти Шевченківського району м. Києва

Обґрунтуваннятехнічних та якісних характеристик предмета закупівлі, йогоочікуваноївартості та розміру бюджетного призначення в межах закупівлі:Миючі та чистячі засоби для закладів загальної середньої освіти Шевченківського району м. Києва

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631та від 11.10.2016 №710».

Мета проведення закупівлі:дляналежногозабезпеченнясанітарно-гігієнічнихвимог.

 

Замовник: Управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

 

ЄДРПОУ: 37470086.

 

Вид процедури: відкриті торги.

 

Ідентифікатор закупівлі:UA-2022-05-03-000595-c

 

Посиланняназакупівлю:https://gov.e-tender.ua/tender/mebli/UA-2022-05-03-000595-c-myyuchi-ta-chystyachi-zasoby-dlya-zakladiv-zahalnoyi-serednoyi-osvity-shevchenkivskoho

 

Дата оголошення: 03.05.2022

 

Очікувана вартість предмета закупівлі:300 000,00грн. 

Очікувану вартість визначено методом порівняння ринкових цін шляхом збирання та аналізу цінової інформації з відповідного ринку.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:  

 

№/п

Найменування

товару

Технічна специфікації, маркування, сертифікати та інші засоби підтвердження

К-ть

1

Засіб для миття посуду “Чистолайн Посуд” абоеквівалент

1 л

 Склад засобу:  комплекс ПАР (аніонні  не більше 5%, амфотерні –не більше 5%, неіногенні –не більше 5%) та  не менше 1% 2-феноксіетанолу. До складу засобу не повинні входити наступні речовини: хлор, кислоти, альдегід, перекис водню, аміак та їх похідні. Засіб повинен усувати неприємний запах, видаляти білкові та жирові забруднення, легко змиватися. Засіб не повинен  пошкоджувати вироби зі скла, пластику, кераміки, порцеляни, алюмінію, нержавіючої сталі, тефлону, а також емальовані вироби. Засіб повинен мати антимікробний ефект (повинно бути вказано у висновку ДСЕЕ). Засіб повинен бути дозволений для використання в закладах освіти (повинно бути вказано у висновку ДСЕЕ). Мийна здатність засобу  по відношенню до еталону не менше 80%, що має бути підтверджено сертифікатом (паспортом) якості виробника. Рівень здатності до біологічного розкладу не менше 80%, що має бути підтверджено сертифікатом (паспортом) якості виробника. Фасування: пляшка об’ємом не менше 1000 мл (1 л). Термін придатності засобу не менше 1 року. На засіб надати висновок ДСЕЕ, інструкцію щодо застосування, сертифікат (паспорт) якості, сертифікати ISO 14001 та 22000, лист від виробника або його офіційного представника на території України на ім’я Замовника з гарантією забезпечення поставки в повному обсязі. Можливість приготування не менше 3 л робочого розчину для миття посуду ручним способом, що має бути підтверджено інструкцією щодо застосування від виробника.  Термін придатності робочих розчинів не менше 7 діб, що має бути підтверджено інструкцією виробника.

У висновку ДСЕЕ також має бути зазначено, що за медичними критеріями безпеки засіб відповідає показникам: рівень шкірно-подразнюючої дії не більше 1 балу та рівень запаху не більше 2 балів.

83 л

2

Засіб для видалення засмічень в каналізаційних трубах,

“Чистолайн Труби” або еквівалент

1 л

Мийний засіб, призначений для усунення засмічень в каналізаційних системах. Засіб на основі неіогенних ПАР не більше 5%, натрію гідроксиду, натрію гіпохлориду. Засіб повинен бути дозволений для використання в дитячих дошкільних та учбових закладах (повинно бути вказано у висновку ДСЕЕ). Фасування: пляшка об’ємом не менше 1000 мл (1 л). Термін придатності засобу не менше 12 місяців. На засібнадативисновокДСЕЕ, інструкцію щодо застосування, сертифікат (паспорт) якості, сертифікати ISO14001 та 22000, лист від виробника або його офіційного представника на території України на ім’я Замовника з гарантією забезпечення поставки в повному обсязі.

Рівень білрозкладу аніонних ПАР не менше 80 % та неіоногенних ПАР не менше 90 % (підтвердити наданням протоколу випробувань акредитованою лабораторією)

1167 л

3

Засіб для видалення жиру, “ЧистолайнАнтижир” абоеквівалент

1 л

 Лужний мийний засіб для видалення особливо стійких жирових і білкових забруднень, нагарів, кіптяви, димової смоли з кераміки, скла, пластику, нержавіючої сталі, емальованих поверхонь, газових та електричних плит, посуду. Засіб на основі неіоногенних ПАР - менше  5 %. До складу засобу не повинні входити наступні речовини: кислоти, хлор, альдегіди, перекис водню, аміак та їх похідні. Засіб повинен бути дозволений для використання в дитячих дошкільних та учбових закладах (повинно бути вказано у висновку санітарно-епідеміологічної експертизи). Показник концентрації водневих іонів- в діапазоні 11,0± 1,5, що має бути підтверджено сертифікатом (паспортом) якості виробника.

    Засіб повинен мати миючу здатність не менше 80%, що має бути підтверджено сертифікатом (паспортом) якості виробника. Рівень здатності до біологічного розкладу засобу повинен бути не менше 80%, що має бути підтверджено сертифікатом (паспортом) якості виробника.  Фасування: пляшка об’ємом не менше 1000 мл (1 л). Термін придатності засобу не менше 1 року.

    На засіб надати висновок ДСЕЕ, інструкцію щодо застосування, сертифікат (паспорт) якості, сертифікати ISO14001 та 22000, лист від виробника або його офіційного представника на території України на ім’я Замовника з гарантією забезпечення поставки в повному обсязі.

Засіб не має містити фосфатів (підтвердити наданням протоколу випробувань акредитованою лабораторією)

У висновку ДСЕЕ також має бути зазначено, що за медичними критеріями безпеки засіб відповідає показникам: рівень шкірно-подразнюючої дії не більше 1 балу та рівень запаху не більше 2 балів.

Концентрований засіб, що дозволяє отримати не менше 500 л робочого розчину для миття посуду, різноманітних поверхонь стійких до впливу лугів (підтвердити інструкцією від виробника). Термін придатності робочого розчину не менше 7 діб, що має бути підтверджено інструкцією із застосування від виробника.

61 л

4

Засіб для миття скла та дзеркальних поверхонь, “Чистолайн Скло” або еквівалент

750 мл з розпилювачем

    Мийний засіб для миття скла, дзеркал, хромованих та дзеркальних поверхонь. Склад засобу, вміст  діючих та допоміжних речовин: спирт ізопропіловий (15-30)%; неіоногенні ПАР < 5%, органічний розчинник. До складу засобу не повинні входити наступні речовини: метиловий та нашатирний спирти, оцтова кислота, хлор, альдегід, перекис водню, аміак та їх похідні. Засіб повинен ефективно видаляти забруднення. Засіб не повинен пошкоджувати хромованих  та поверхонь із нержавіючої сталі, керамічних, порцелянових, скляних поверхонь, кахлю, виробів  з полімерних та інших матеріалів та не фіксувати органічних та неорганічних забруднень. Засіб повинен бути дозволеним  для використання в закладах освіти (повинно бути вказано у висновку ДСЕЕ). Пляшка повинна бути обладнана розпилювачем. Фасування: пляшка об’ємом не менше 750 мл. Засіб повинен мати миючу здатність не менше 80%, що має бути підтверджено сертифікатом (паспортом) якості виробника. Термін придатності засобу –  не менше 1 року з дати виготовлення. Рівень здатності до біологічного розкладу засобу повинен бути не менше 80%, що має бути підтверджено сертифікатом (паспортом) якості виробника.  Масова частка ізопропілового спирту повинна бути в діапазоні 15-30%, що має бути підтверджено сертифікатом (паспортом) якості виробника. На засіб надати висновок ДСЕЕ, інструкцію щодо застосування, сертифікат (паспорт) якості, сертифікати ISO14001 та 22000.

У висновку ДСЕЕ також має бути зазначено, що за медичними критеріями безпеки засіб відповідає показникам: рівень шкірно-подразнюючої дії не більше 1 балу та рівень запаху не більше 2 балів, а також не чинить шкірно-резорбтивної та сенсибілізуючої дії.

821

шт

5

Засіб для миттятуалетів, “ЧистолайнWC”,DOMESTOSабоеквівалент

750 млабо 1 л

Засіб для видаленняіржі, вапняногональоту, сечовогокаменю. Склад засобу, вмістдіючих та допоміжнихречовин: кислотиортофосфорна та азотна (15-30)%, неіоногенні ПАР < 5%, барвник, ароматизатор, вода підготовлена. До складузасобу не повиннівходитинаступніречовини: іншікислоти, спирти, хлор, альдегіди, перекис водню, аміак та їхпохідні. Засіб повинен бути дозволеним  длявикористання  в дитячихдошкільних та учбових закладах (повинно бути вказано у висновку ДСЕЕ). Засібпризначений для ефективноговидаленняіржі, вапняногональоту, сечовогокаменю та органічнихзабруднень з унітазів та поверхонь з скла, кераміки, пластмаси та виробів з нержавіючоїсталі. Показникконцентраціїводневихіонів- в діапазоні 2,0± 1,5, щомає бути підтвердженосертифікатом (паспортом) якостівиробника. Засіб повинен матимиючуздатність не менше 80%, щомає бути підтвердженосертифікатом (паспортом) якостівиробника. Рівеньздатності до біологічногорозкладузасобу повинен бути не менше 80%, щомає бути підтвердженосертифікатом (паспортом) якостівиробника. Термінпридатностізасобу –  не менше1 року з дативиготовлення.

Фасування: пляшкаоб’ємом не менше 750мл (або 1 л). На засібнадативисновок ДСЕЕ, інструкціющодозастосування, сертифікат (паспорт) якості, сертифікати ISO 14001 та 22000, лист відвиробникаабойогоофіційногопредставника на територіїУкраїни на ім’яЗамовника з гарантієюзабезпечення поставки в повномуобсязі.

За параметрами гострої токсичності рівень шкірно-подразнюючої дії не більше 1 балу, що має бути підтверджено висновком ДСЕЕ.

1081 шт

6

Засіб для чищення посуду та поверхоньвід особливо стійких та комплекснихзабруднень, “Чистолайн Сода ефект” абоеквівалент

750 мл з розпилювачем

Засіб для чищення посуду та поверхоньвід особливо стійких та комплекснихзабруднень. Склад засобу: аніонні ПАР не більше 5%, неіоногенні ПАР не більше 5%, ароматизатор. До складузасобу не повиннівходитинаступніречовини: хлор, альдегід, перекис водню, кислоти, аміак та їхпохідні. Засіб не повинен пошкоджуватиповерхніізпорцеляни,  скляні, керамічні, хромованіповерхні, поверхні з нержавіючоїсталі, виробів з полімернихматеріалів, кахлю. Засіб повинен бути дозволений для використання в дитячихдошкільних та навчальних закладах (повинно бути вказано у висновку ДСЕЕ). Показникконцентраціїводневихіонів - в діапазоні 10,5± 1,5, щомає бути підтвердженосертифікатом (паспортом) якостівиробника. Засіб повинен матимиючуздатність не менше 80%, щомає бути підтвердженосертифікатом (паспортом) якостівиробника. Засіб повинен матирівеньздатності до біологічногорозкладузасобу повинен бути не менше 80%, щомає бути підтвердженосертифікатом (паспортом) якостівиробника. Фасування: пляшкаоб’ємомне менше750 мл з розпилювачем. Термінпридатностізасобу не менше1 року. На засібнадативисновок ДСЕЕ, інструкціющодозастосування, сертифікат (паспорт) якості, сертифікати ISO 14001 та 22000, лист відвиробникаабойогоофіційногопредставника на територіїУкраїни на ім’яЗамовника з гарантієюзабезпечення поставки в повномуобсязі.

64 шт

7

Рідкий засіб для праннядитячих речей та білизни

5 л

 

 

Рідкийзасіб для праннядитячих речей та постільноїбілизни. Гіпоалергенний склад засобу, дозволяєпратибілизну та речі длядітей. Не викликаєподразнень. До складузасобу не повиннівходитинаступніречовини: фосфати, хлор, альдегід, перекис водню, кислоти, триклозан, феноксіетанол, аміак, їхпохідні та іншіагресивніречовини. Засіб повинен бути дозволеним  длявикористання  в дитячихдошкільних та учбових закладах (повинно бути вказано у висновкуДСЕЕ). Термінпридатностізасобу –  не менше 1 року з дативиготовлення. Фасування: пляшка не більше 5000 мл (5 л). На засібнадативисновокДСЕЕ, інструкціющодозастосування, сертифікат (паспорт) якості, сертифікати ISO 14001 та 22000, лист відвиробникаабойогоофіційногопредставника на територіїУкраїни на ім’яЗамовника з гарантієюзабезпечення поставки в повномуобсязі.

Рівень біологічного розкладу аніонних ПАР не менше 85 % та неіоногенних ПАР не менше 90% (підтвердити наданням протоколу випробувань акредитованою лабораторією)

26 шт

8

Рідкийзасіб для миття посуду в посудомийних машинах, “Чистолайн автомат” абоеквівалент

 1 л

Рідкийзасіб для миття посуду в посудомийних машинах в дитячихдошкільних та учбових закладах повинно бути вказано у висновкуДСЕЕ.До складузасобу не повиннівходитинаступніречовини:хлор, альдегід, перекис водню, кислоти, триклозан, феноксіетанол, аміак, їхпохідні та іншіагресивніречовини. Термінпридатностізасобу –  не менше 1 року з дативиготовлення. Фасування: каністра не більше1000 мл (1 л). На засіб надати висновок ДСЕЕ, інструкцію щодо застосування, сертифікат (паспорт) якості, сертифікати ISO 14001 та 22000, лист від виробника або його офіційного представника на території України на ім’я Замовника з гарантією забезпечення поставки в повному обсязі.

23 л

9

Кисневмісний еко засіб комплексної дії Білизна без хлору “Tortilla” або еквівалент

 5 л каністра

Засіб комплексної дії для відбілювання, виведення плям, підвищення якості прання та має сприяти відновленню яскравості кольору. Засібможезастосовуватись для ручного та автоматичного прання. Засібможезастосовуватись для санітарноїобробкиповерхонь. Засіб повинен бути дозволеним для застосування в дитячих закладах (про що має бути вказаноу висновку ДСЕЕ).Термінпридатностізасобу –  не менше 1 року з дативиготовлення. На засібнадативисновокДСЕЕ, описщодозастосування, сертифікат (паспорт) якості. Фасування не менше 5000 мл (5 л), каністра.

31 шт

10

Чистячі кубики для унітазу “Bref”абоеквівалент

Засібдля догляду та чищення (миття) унітазі у виглядікубиків. Засібпідтримує чистоту та свіжістьтуалетноїкімнати. На засібнадативисновокДСЕЕ та на засібнадатиописщодозастосування. В упоковці не менше 2 шт. кубиків.

481

шт

Разом

 

3838

 

Назад




    Пошук по сайту
   
   

Календар знаменних та пам\'ятних дат на 2023/2024 навчальний рік

© 2008 - 2023. Технічна підтримка IT-SOURCE